Projekt

Nybyggeri i Søhusene

Ydelser

Disse ydelser er udarbejdet af JS Rådgivende ingeniører:

Her har JS udført følgende ydelser i forbindelse med nybyggeri i Frederikshavn. Nybyggeri omfatter et 1-plansenfamiliehus med tilhørende garage og skur.

  • Energiramme beregninger iht. Bygningsreglement 18 (BR18).
  • Fundaments beregninger udarbejdet på baggrund af den udførte geoteknisk rapport på grunden, som bruges til dimensionering af fundamenter, ud fra jordens styrke-og deformationsegenskaber. Inkl. skitser og beskrivelser.
  • Statiske beregninger på de bærende elementer i huset, og deres modstandsevne for vertikal påvirkning. Herunder vægge søjler, overligger over vinduer og dør åbninger. Inkl. skitser og beskrivelser samlet i en rapport, der påviser at ejendommen overholder de gældende normer og den gældende lovgivning der er påkrævet for at ejendommen kan godkendes af kommunen. 
  • Beregninger af ejendoms stabilitet inkl. skitser og beskrivelser. Påvise ejendommens modstandsstyrke imod væltning forårsaget af horisontal påvirkning i form af væltende vind eller masse –last

Vil du se

Andre referencer?

Nybyg af 2-plans Villa i Haderslev

JS Rådgivende Ingeniører ApS er stolte over at have været involveret i udarbejdelsen af både myndighedsprojektet og hovedprojektet til en imponerende 2-plans arkitekttegnet villa. Villaens

Læs mere