Projekt

Utraditionel løsning til tilbygning i Dragør

Ydelser

Disse ydelser er udarbejdet af JS Rådgivende ingeniører:

I dette byggeri er der flere elementer, der skal gå op i en højere enhed. Det har ført til en noget utraditionel, men velfungerende løsning. Da vi i det nye byggeri skulle tage højde for et allerede planlagt vindue, opstod der et behov for at gøre den bærende søjle forskudt.

Dette krævede ekstra ingeniørberegninger og stillede højere krav til udførelsen af projektet. Under projekteringen har vi været i tæt dialog med bygherre for at finde den rette løsning, mens arkitekten også har været opmærksom på udfordringen.

Der er tale om et byggeri, hvor der er lagt vægt på, at tilbygningen får det samme udtryk som den originale bygning og at udtrykket bevares. Der er især gjort ekstra tanker om at bibeholde det originale,så der ikke skulle laves ændringer i det eksisterende byggeri.

Her får tilbygningen trods alt et utraditionelt look på grund af den forskudte søjle, men det går ikke på kompromis med det originale look fra byggeriet. Endvidere har der været fokus på at overholde energikrav, så kravene til varmetab kan overholdes. Dette er et element, der påvirkes af den forskudte søjle.

Vil du se

Andre referencer?

Nybyg af 2-plans Villa i Haderslev

JS Rådgivende Ingeniører ApS er stolte over at have været involveret i udarbejdelsen af både myndighedsprojektet og hovedprojektet til en imponerende 2-plans arkitekttegnet villa. Villaens

Læs mere